CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 17, 2010

:: A-Team ::

senin lepas aq cuti lagi.. malas rasanyer nak cari duit tambahan walaupon hakikat bulan ni perbelanjaan semakin bertambah. sewa umah kena bayar sorang2, maklumlah hidup tidak berteman, menjadi seorang perindu sepi yang tiada penghujungnya. huhuhuhu.. dari dok melepak baik aq kuar jalan2.. ingat nak pergi angsana tengok buku kat kedai buku tu, malas nak pergi Popular kat jusco.

lastly lepak kat tepian tebrau makan nasi goreng USA ngan air tembikai laici. katanya otak2 tepian tebrau sedap tapi kedainya tutup plak da.. pass makan g tengok wayang. citer aksi.. huhuhuhu A-Team. hahahahha. tergelak besar jugak la aq kat panggung tu, dak sebelah aq lagi x blh blah.. ketawa seolah panggung dia yang punya.

citer ni citer aksi, mesti bosan kalau semua aksi tu sebab ader selit humor sesekali. best la jugak, terhibur lah dengan aksi, lawak dan juga kesan khas yang digunakan. memang melez... sekarang aq ni cam menjadi penonton setia kat panggung setiap hari senin. hahahha.. minggu depan nak tengok citer aper yer? nak pergi sauna! perlu ke?

video

kuar panggung jer dah nak dekat kol 1 pagi, tengok movie pon kat city square, so sajer park keter depan pub n bistro. konon2 ada barder bonzer jagakan.. jalan kaki naik jejantas. bro.. JB pon belum mati lagi.. ingat KL jerk yang menjerit ditengah malam..


jalan2 tangkap gambar, sajer jer jadi orang pelarian malam2, sorry yerk.. bukan kupu-kupu malam yang berterbangan mencari madu dimalam hari. cak.. satu gambar i dapat ambik! who's that guys?

lalalala... x tau. tetiber jer melekap kat kamera handphone sony ericson 5.0 mega pixcel aq ni.. blur la plak.. kalau x mesti kenal kan lelaki hots satu malaya. sorry der, gambar lu kuar kat aq nyer blog. ada lagi hot. tengok kat bawah ni?

nasib tunjuk pusat, kalau tunjuk anu? x naya? anu dalam botol sesangat.... so dah penat. balik umah tido.. esok nak kejer. karang masuk lambat kena sms. "fadli.. kenapa u masuk lambat, u sebagai sup###### kena tunjukkan prestasi yang baik kat staff awak" naik bosan baca sms ni hari? pelik nya saya....