CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 18, 2009

:: SIAPA KAU? ::


Salam sayang kat u olls. lama x update blog ni. bukan per, tension giler babs minggu ni. citer begini, baru2 ni tempat kerja aq dicemar duli oleh orang istana. adalah sedikit majlis kecil2an yang mereka adakan. mungkin ada silap yang x disengajakan atau perkara yang wat sakit mata they alls pada majlis tu, maklumlah kita ni orang kampung. manalah tau protokol orang2 istana ni. nak bersembah segala... dipendekkan cerita boss aq dapat maklum balas yang x menyenangkan dari salah sorang kerabat. so faham2 la korang yerk kita orang kena aper pass tu? malas nak cakap banyak. buat u olls yang x pernah berjumpa depan mata (aq dah banyak kali lagi2 RMJ tu) jangan ingat mereka tu seperti yang kita bayangkan, terlalu perfect. so aq xnak cakap banyak2. nanti kena daulat... so perlukah mereka disanjung dan dijunjung jika kita tahu perangai mereka yang sebenar? DAULAT TUANKU...

Daripada aq kenang perkara yang ntah2 jer tu, baik aq gelak sakan tengok pondan melawak... dah nasib janda bang oi....


video

p/s : sila pastikan gigi palsu anda terpasang dengan betul ok. Budak2 xleh tengok Video Klip ni sama sekali walaupon mendapat pengawasan dari mak ayah u olls..