CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 18, 2009

:: SIAPA KAU? ::


Salam sayang kat u olls. lama x update blog ni. bukan per, tension giler babs minggu ni. citer begini, baru2 ni tempat kerja aq dicemar duli oleh orang istana. adalah sedikit majlis kecil2an yang mereka adakan. mungkin ada silap yang x disengajakan atau perkara yang wat sakit mata they alls pada majlis tu, maklumlah kita ni orang kampung. manalah tau protokol orang2 istana ni. nak bersembah segala... dipendekkan cerita boss aq dapat maklum balas yang x menyenangkan dari salah sorang kerabat. so faham2 la korang yerk kita orang kena aper pass tu? malas nak cakap banyak. buat u olls yang x pernah berjumpa depan mata (aq dah banyak kali lagi2 RMJ tu) jangan ingat mereka tu seperti yang kita bayangkan, terlalu perfect. so aq xnak cakap banyak2. nanti kena daulat... so perlukah mereka disanjung dan dijunjung jika kita tahu perangai mereka yang sebenar? DAULAT TUANKU...

Daripada aq kenang perkara yang ntah2 jer tu, baik aq gelak sakan tengok pondan melawak... dah nasib janda bang oi....


video

p/s : sila pastikan gigi palsu anda terpasang dengan betul ok. Budak2 xleh tengok Video Klip ni sama sekali walaupon mendapat pengawasan dari mak ayah u olls..

10 comments:

Afzainizam said...

adohhh siut je bapok tua tu kat video tu......
Salam Takzim dari aku dan segala warganya pada engkau...
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

"Ade pun maka bermulalah hikayat dimana seorang putera raja sedang melawat hamba rakyat setiap pelusok negerinya... maka arakian di sambut penuh dengan adat istiadat..." bersambung.....

kita ni semua ni manusia biasa, sama saja.. aku di lahirkan dari perut orang kebanyakan.. dan dia dilahirkan dari perut raja mungkin dia lagi bernasib baik... ape pun darjat seseorang itu....masih lagi sama ngan keturunan kita tetap berdarah merah.. kita ni semuanya sama... Lain lah kalu ade diantara kita ni berdarah hijau macam pridator...

Yup aku pun pernah berada dalam sesuatu majlis protokol raja amat memeningkan kepala lah... adekalanya raja tersebut tak kata ape-ape pun tapi orang bawah je lelebih... hai nak buat cam ner kan.. kita ni rakyat biasa

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:

huhuhuhu... nak wat camner kan, siapalah kita untuk berkata2. tapi kadang2 memang pon kuli2 they all yang lebih2.

zain_azuan said...

huhu... musan giler la kalau diaorang datang.. mati kutu wei....

Primadona69 said...

sabar jela fad...
aku pun x biase dulu..
ms nak layan kerabat ni dtg kat opis ms kat impian emas tu..
leceh btol..
silap ckp kang...
kena marah..
tp kesimpulannye..
mmg menyampah..

jai@jezz said...

giler layan betul aku nengok bapok ni menari... hampeih... adoii... nak tgk lagi skali... x puas... =P

Tunjuk Bintang said...

zain azuan:
bukan mati kutu lagi, mati akal dibuatnya.. huhuhu

primadona69:
tu la masalahnya..
ko pon dah kena gak kan dekat tempat kejer lama ko tu. aq pon x tau nak wat per.. tup2 kena sound! pergh! x menyirap ke ko?

jai@jezz:
aq selalu gak tengok janda tu menari. dah nasib dia nak wat camner? nasib sorang janda.. hahahahha

Tunjuk Bintang said...

SMM :
kak ok jer la, cuba wat sekali lagi, ramai yang bagi komen, mesti ader sedikit masalah kot...

secangkir madu merah said...

comment box dah ok boleh masuk tapi video tu tak boleh bukak, asyik kata not available try again, tekan byk kali butang tu, tak mau arrr.. aiseyman..

Tunjuk Bintang said...

SMM:
isyk.. ni yang x puas hati ni. hehehe.... sabo jer.. insyaallah boleh nanti.

Tunjuk Bintang said...
This comment has been removed by the author.