CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 14, 2009

:: 1 IKLAN 4 LAGU TEMA? ::

percaya atau tidak itulah tajuk n3 aq kali ni, aq sengaja kompolkan semua video klip iklan ni untuk tontonan korang. iklan nyer satu jerk.. tapi lagu tema sampai 4, siap berebut2 lagi nak wat masa tu.. well, yang wat pon artis2 realiti. nak wat camner.. kecuali penyanyi asal. bunkface.. so tengok la yerk..


video
original ads


you olls leh follow link kat bawah ni untuk tengok video artis2 reality kita nyanyi satu lagu lain2 edisi. huhuhuhu... nak letak semua video kat n3 ni penat lak nak tunggu ni uplode.