CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 14, 2009

:: 1 IKLAN 4 LAGU TEMA? ::

percaya atau tidak itulah tajuk n3 aq kali ni, aq sengaja kompolkan semua video klip iklan ni untuk tontonan korang. iklan nyer satu jerk.. tapi lagu tema sampai 4, siap berebut2 lagi nak wat masa tu.. well, yang wat pon artis2 realiti. nak wat camner.. kecuali penyanyi asal. bunkface.. so tengok la yerk..



original ads


you olls leh follow link kat bawah ni untuk tengok video artis2 reality kita nyanyi satu lagu lain2 edisi. huhuhuhu... nak letak semua video kat n3 ni penat lak nak tunggu ni uplode.




13 comments:

zain_azuan said...

wah.. aku seke lagu yang shila nyanyi... vokal dia superb habessssssss....

Mr. tercabut said...

semua berebut nak nyanyi!!! kalau Mr. T .. baik Mr. T nyanyi lagu lain! hehe

p/s: suara Mr. T tak sedap...

Tunjuk Bintang said...

zain azuan:
original song by bunkface lor yang best.

Tunjuk Bintang said...

mr.t:
tu la pasal, lagu sama tapi edisi yang lain. emph... buang masa je kan. ngabeh beras jerk...

e. indah said...

i think its a good promotion buat mcm ne...besh gak, but tak suka kumpulan versi mila dafi akim tue- sora akim jer i think ok there...

yg ori paling cun...

e. indah said...

i think its a good promotion buat mcm ne...besh gak, but tak suka kumpulan versi mila dafi akim tue- sora akim jer i think ok there...

yg ori paling cun...

Primadona69 said...

primadona69 x tau nak komen pe..
psl entry ni..
cumE NAK CKP..
"rajin tunjuk bintang download kan..."

*p/s:sambil minum air ribena.."curlast pilihan auntie!"
hakhakahak

Primadona69 said...

primadona69 x tau nak komen pe..
psl entry ni..
cumE NAK CKP..
"rajin tunjuk bintang download kan..."

*p/s:sambil minum air ribena.."curlast pilihan auntie!"
hakhakahak

@juera said...

aku pn konpius spe yg ori nyanyi lgu ni..first aku dgr bunkface nyanyi..pastu sheila..pastu kuar c dak AF lak..n lastly dgr tomok plak nyanyi lgu ni..ape2 pn bunkface nyanyi lam iklan TM tu pling best r..

zain_azuan said...

haha..but i pilih shila.. bunkface no2 jerk...yang last c tomok tu... hampeh tol la... xsedap langsong suara dia

Tunjuk Bintang said...

@juera:
pasni ko dengar la suara bintang plak menyanyi. kata nyer... huhuhuhu

Tunjuk Bintang said...

zain_azuan:
eh... bukan taksub ker dengan dak2 AF tu? kompius ni!

cik zatil said...

sokong zain.. shila besh sore die boleh jual tu..

tomok not bad laa, tapi bunkface pon fofular wut?