CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 17, 2010

:: A-Team ::

senin lepas aq cuti lagi.. malas rasanyer nak cari duit tambahan walaupon hakikat bulan ni perbelanjaan semakin bertambah. sewa umah kena bayar sorang2, maklumlah hidup tidak berteman, menjadi seorang perindu sepi yang tiada penghujungnya. huhuhuhu.. dari dok melepak baik aq kuar jalan2.. ingat nak pergi angsana tengok buku kat kedai buku tu, malas nak pergi Popular kat jusco.

lastly lepak kat tepian tebrau makan nasi goreng USA ngan air tembikai laici. katanya otak2 tepian tebrau sedap tapi kedainya tutup plak da.. pass makan g tengok wayang. citer aksi.. huhuhuhu A-Team. hahahahha. tergelak besar jugak la aq kat panggung tu, dak sebelah aq lagi x blh blah.. ketawa seolah panggung dia yang punya.

citer ni citer aksi, mesti bosan kalau semua aksi tu sebab ader selit humor sesekali. best la jugak, terhibur lah dengan aksi, lawak dan juga kesan khas yang digunakan. memang melez... sekarang aq ni cam menjadi penonton setia kat panggung setiap hari senin. hahahha.. minggu depan nak tengok citer aper yer? nak pergi sauna! perlu ke?

video

kuar panggung jer dah nak dekat kol 1 pagi, tengok movie pon kat city square, so sajer park keter depan pub n bistro. konon2 ada barder bonzer jagakan.. jalan kaki naik jejantas. bro.. JB pon belum mati lagi.. ingat KL jerk yang menjerit ditengah malam..


jalan2 tangkap gambar, sajer jer jadi orang pelarian malam2, sorry yerk.. bukan kupu-kupu malam yang berterbangan mencari madu dimalam hari. cak.. satu gambar i dapat ambik! who's that guys?

lalalala... x tau. tetiber jer melekap kat kamera handphone sony ericson 5.0 mega pixcel aq ni.. blur la plak.. kalau x mesti kenal kan lelaki hots satu malaya. sorry der, gambar lu kuar kat aq nyer blog. ada lagi hot. tengok kat bawah ni?

nasib tunjuk pusat, kalau tunjuk anu? x naya? anu dalam botol sesangat.... so dah penat. balik umah tido.. esok nak kejer. karang masuk lambat kena sms. "fadli.. kenapa u masuk lambat, u sebagai sup###### kena tunjukkan prestasi yang baik kat staff awak" naik bosan baca sms ni hari? pelik nya saya....

Friday, June 11, 2010

:: DIA... ISTIMEWA.. ::

pagi yang hening.. jumaat yang kelam. aq masih dimeja pejabat. dah 2.15 am tatkala aq menulis ni. sambil mendengar best 104.5 segmen getaran jiwa. huhuhuhu... semalam berembun dibawah pohon asmara! menjadi kupu-kupu malam. lewat subuh baru balik... nyata dia insan istimewa.

hari ini seperti selalu.. bangun tido pergi kerja. tapi masuk lewat. hahahha.. xder mood nak kejer. rasa badan ni dah xpired jerk.. nak rehat banyak.. tapi karang ada boss bising. dah la sekarang boss dah 'M' kat aq ni. yer lor.. banyak sangat masalah x dapat handle.. bukan pasal aq ok? cam nak angkat kaki jerk.. nasib la aq ni senior.. huhuhuhuhu...

banyak kejer tergendala, malas nak cek akaun, dokumen pon x failing, inspection pon x wat dah berminggu2, cleaner naik minyak la.. toilet pon dah seminggu aq x masuk. huhuhuhu.. hari2 dapat msg dari boss... cam bangang sangat aq kejer kan. hahahahhaha... customer plak cam celaka. nak layan boss nak handle customer lagik.. huuhhhuhuhu..

aha.. baik bermsg dengan ahmad... oh ahmad. nama penuh saya ahmad azlin.. wah x gitu.. huhuhuhuhuhu..

............................................................................................

setiap manusia miliki kekurangan dan kelebihan tersendiri. jangan mudah berputus asa... jangan sesekali kita menyesali dengan takdir yang kita miliki. yang cantik juga akan buruk, kaya boleh jadi papa.. sabar tu pengukur sejauh mana kita bertahan, meredah onak kehidupan, merentasi belantara kepayahan.. kita diciptakan berbeza.. tapi hakikat kita sama..

dalam ngerang kesakitan
lelaki itu dilahirkan
tanpa kemegahan sebagai lelaki perkasa
lantas meneruskan perjuangan hidup
bak berdiri tanpa kaki

sejauh ini dia bertahan
esok pasti sinar itu datang
seolah nur harapan yang nyata

saban hari sukar mata dilelapkan
menanti untuk menghentikan debaran
dan berkata pada dunia
akulah LELAKI itu

aq berdoa segalanya berakhir
dengan air mata gembira
tatkala kamu membuka mata nanti
aq dari jauh tersenyum
kerna aq hanya manusia biasa




Thursday, June 10, 2010

OST Lagenda Budak Setan



Setia untuk cinta kadang2 bodoh....

video

Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan


Wednesday, June 9, 2010

LAGENDA BUDAK SETAN

salam sayang kepada semua pembaca. Ya Allah lama sungguh aq meninggalkan blog aq ni tanpa sebarang artikel baru mahupun luahan hati seorang perindu sepi. Kepada SMM yang selalu menjengah blog aq ni. terima kasih sesangat..

lewat kebelakangan ini aq buz sikit lagi2 branch baru ni banyak masalah, maklumlah tempat baru. boss pon bising selalu ngadap interner. wat kejer x jugak. hahahaha.. ada aq kisah.. kui..kuui..


isnin lepas aq malas lak nak OT, badan dah expired katanya.. huhuhu.. pass bangun tido petang. "ada ke istilah tu" aq merancang dengan adik aq pergi jusco tebrau city nak tengok LBS, nasib la sempat lagi. kita datang 45 minit awal sebelum tayangan, sempatlah singgah makan jap.

LBS ni adaptasi dari novel terkenal, aq yang lelaki ni pon leh jatuh cinta dengan novel ni. huhuhuhu, dulu aq jiwang beb! banyak kali aq baca novel tu. best sangat jalan cerita tu. hahaha.. leh bergenang air mata aq kat panggung. mengingatkan kisah ayu dan kasyah. aq pon x tau kenapa aq feeling bangat time tu, mungkin aq dah baca novel tu kot. jalan cerita memang bagus, gerakan kamera dari snap2 yang menarik. suka sangat kehijauan masa kat pedalaman tu.

ramai yang puji lakonan farid kamil sebagai kasyah, tapi parut jerawat dia membuatkan kemachoaan dia hilang bagi aq.. hahaha.. i like fazura, selamba jer dia berlakon. lisa pon ok.. tapi kalau bagi menjiwai watak bagi aq Q la.. memang menjadi. suka sangat masa dia menangis.. he..he.. he..

video


well, apa2 pon gud luck team LBS.. jumpa lagi LBS 2. huhuhuhuhu.. i follow u...