CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 9, 2010

LAGENDA BUDAK SETAN

salam sayang kepada semua pembaca. Ya Allah lama sungguh aq meninggalkan blog aq ni tanpa sebarang artikel baru mahupun luahan hati seorang perindu sepi. Kepada SMM yang selalu menjengah blog aq ni. terima kasih sesangat..

lewat kebelakangan ini aq buz sikit lagi2 branch baru ni banyak masalah, maklumlah tempat baru. boss pon bising selalu ngadap interner. wat kejer x jugak. hahahaha.. ada aq kisah.. kui..kuui..


isnin lepas aq malas lak nak OT, badan dah expired katanya.. huhuhu.. pass bangun tido petang. "ada ke istilah tu" aq merancang dengan adik aq pergi jusco tebrau city nak tengok LBS, nasib la sempat lagi. kita datang 45 minit awal sebelum tayangan, sempatlah singgah makan jap.

LBS ni adaptasi dari novel terkenal, aq yang lelaki ni pon leh jatuh cinta dengan novel ni. huhuhuhu, dulu aq jiwang beb! banyak kali aq baca novel tu. best sangat jalan cerita tu. hahaha.. leh bergenang air mata aq kat panggung. mengingatkan kisah ayu dan kasyah. aq pon x tau kenapa aq feeling bangat time tu, mungkin aq dah baca novel tu kot. jalan cerita memang bagus, gerakan kamera dari snap2 yang menarik. suka sangat kehijauan masa kat pedalaman tu.

ramai yang puji lakonan farid kamil sebagai kasyah, tapi parut jerawat dia membuatkan kemachoaan dia hilang bagi aq.. hahaha.. i like fazura, selamba jer dia berlakon. lisa pon ok.. tapi kalau bagi menjiwai watak bagi aq Q la.. memang menjadi. suka sangat masa dia menangis.. he..he.. he..

video


well, apa2 pon gud luck team LBS.. jumpa lagi LBS 2. huhuhuhuhu.. i follow u...

0 comments: