CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 16, 2010

:: HARI MALAYSIA ::


salam satu Malaysia kengkawan dan pembaca blog TB ni, aq x perasan plak hari ni hari Malaysia. masa karoke semalam member aq yang reminder kat kawan aq, so kepala hotak aq fikir hari ni dapat double coz aq kejer. ahaks... alhamdulillah dah rezeki yerk.

pagi tadi aq dengar stesen radio kegemaran iaitu era.fm, dj dia ada cakap pasal hari Malaysia ni barulah aq ni faham hari Malaysia ni sebenarnya start sambut tahun ni pada 16hb September setiap tahun. Cuti ni bukan cuti sesuka hati yer, tapi cuti sempena mengingati penubuhan Persekutuan Malaysia pada 16hb Sept 1963. ohoks.. aq lom lahir masa tu! Kiranya masa tu Malaya, Borneo Utara, Sarawak dan Singapura sama2 nak berpakat nak jadi Malaysia.


so, kepada semua pembaca TB, selamat Hari MALAYSIA dan masih seminggu raya ni, ucap sekali Selamat Hari Raya Minal Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, salam aidilfitri buat semua...

10 comments:

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

selamat hari MALAYA

Tunjuk Bintang said...

terima kasih.. selamat juga buat kamu. nama yang sedap...

FaizalSulaiman said...

selamat hari Malaysia:)

ps: jom karok lagi weh:P

e. indah said...

salam rayer encik yang menunjuk bintang ....

akue sangat sangat suka lagu background ne ....

Tunjuk Bintang said...

faizal sulaiman:
aq tengah practice vokal wei...

Tunjuk Bintang said...

e.indah:
hehehhe..
lagu ni menusuk kalbu..

secangkir madu merah said...

salam lebaran dan salam satu malaysia...jaga kesihatan jangan makan banyak2 ....

Tunjuk Bintang said...

SMM:
sihat ni ah.. heheheeheh, tahun ni x puas makan ketupat..

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

salammmm hariiii Malaysia.... ko cuti tak masa tuuuu.....

Tunjuk Bintang said...

afzainizam...
malam raya pon still kejer apatah hari malaysia!
hahahahahhahaha...