CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 4, 2011

:: SEDETIK LEBIH ::


sedetik lebih..

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta
sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu



video

harap2.. masih ada lagi coretan sepi selepas ini di blog ini. ku bukan tinggalkan kerana sibuk, tetapi sejak laptop aq kena curi, susah dah nak update. selepas ini pasti masih ada puisi indah dan juga coretan2 halus dari hati ini..

11 comments:

secangkir madu merah said...

dah bersawang giler blog kau ni...kasi vacum dulu habuk2 yg bermaharajalela disini...

rindu dgn puisi2 sedeh mu...hehehe tapi sekarang dah tak sedeh kot...

e. indah said...

haiii lama tak nampak kamu update

Tunjuk Bintang said...

pandailah SMM..
berkat doa akak juga, segalanya ketentuan Tuhan.. saya pon bukan jenis yang memilih.. asalkan dia leh accept saya camni. ok lah bagi saya..

xper.. puisi sepi itu masih ada, kerana saya masih sinonim dengan ia..

Tunjuk Bintang said...

e.indah:

lappy lama kena rembat kat tempat kejer, eee.. kalau jumpa nak kerat 14 tangan dia. ni baru beli laptop baru.. insyallahh saya kembali berkarya..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wooooo ko dah muncul kembali wehhhhh lamanyerrr ko menghilang ni..... ko beli laptop baru baru lahhhh boleh ader karya hebat tahniah lahhhh bro

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

uihhhhh mana plakkkk ko menghilang selama ni yerrrr...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:

tq coz x lupa kat blog cabuk ni.. aq dah beli laptop baru so aq nak buat karya balik.. cerita lara hidup ni...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:

aq menghilang mencari laptopku yang hilang..

hahahhaha..beli baru lagi senang..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hahhhh laptop ko hilang rupanya... lepas ni ko jangan hilang lagi dari alam maya yerr

Tunjuk Bintang said...

afzainizam..
mungkin tidak la..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O


║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O


║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O

mana ko pergi haaaa