CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 21, 2009

:: SKUAD ERA Myvi ::


Hari : Isnin

Tarikh : 15 Jun 2009
Lokasi : Tempat Letak Kereta Giant Tampoi
Masa : Sekitar 5pm

bergambar dengan skuad era Myvi bahagian selatan

Peristiwa ni dah seminggu, x sempat nak posting. Ni baru der masa terluang. Kisah nyer camni, masa tu aq dengan member aq nak gi pejabat pos tampoi nak ambik pos berdaftar aq. Tetibe je member aq kuatkan vol radio, aq dengar lah suara burn si penyampai era tu laaa.". Lokasi skuad myvi era membuat lintasan di perkarangan tempat kereta giant tampoi". Kebetulan simpang ke Giant 50 meter dari kete baru aq ni, alang2 dah kol 5pm, confirm ler pejabat pos dah tutup operasi. Nak dipendekan cerita aq kejar lah skuad era tu... pusing2 punya pusing jumpa la kat satu sudut tu. Kiranya aq orang yang kedua terawal.. huhuhu.. Syok giler dapat banyak hadiah... kiranya apa yang dia bagi tu semua aq dapat. 5 hadiah utama tu sume aq dapat. Yang best nyer album ungu aq yang punya. Hahaha.. cuma x dapat t-shirt je coz saiz s kot. kecik semacam jerk.. kat bawah ni senarai barang yang aq dapat:
  • Album Ungu : Penguasa hati (Paling Best)
  • Majalah Media Hiburan
  • Majalah Klik
  • Majalah Rapi
  • Majalah Remaja
  • Majalah On the road
  • Komik G3
  • Minuman kecergasan
  • Pembasmi serangga serai wangi
  • Cili Giling (Aq bagi member aq coz dapur x berasap dah)
ni la hadiah nyer...



[Terima kasih ERA.. memang best]




8 comments:

aien~s corner said...

wah bez nye!!..~~ngee
yg pntg ulbum 2...
nk beli mhl..dpt free..ok r 2...
hehehehe

Tunjuk Bintang said...

[aien]
tau xper...
harga dia RM29.90 maaaa
seronok giler...
aq lah orang yang terpilih itu.
hehehehehe

syaf said...

woo bnayk nye dapat...nk sa2

Gadis.. said...

aku tak pernah pun tersetempak..
huhuu

Tunjuk Bintang said...

[syaf]
nak ker...
meh ar sini
ala rajin2 ler follow they all
dapat hadiah banyak beb..
ahli skuad pon leh layan
x sombong pon.. siap leh pose lagik!

Tunjuk Bintang said...

[gadis]
kena rajin dengar era s'lu
manalah tau tetibe they all dekat dengan kita
tu yang seronak...

SYAFIQASALIM said...

seronok gile kamu dpt adiah banyak...

oh, bile la skuad era nak dtg area batu pahat lak ni

Tunjuk Bintang said...

[syafiqsalim]
rasanyer they all dah g sana kot, cuma awak je yang x dapat info. selalulah dengar era. Minggu ni dapat albul taufiq tau..