CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 26, 2009

:: AIDILFITRI '09 ::


ni bukan depan umah aq yer.. ni kat depan umah 1st member yang aq beraya. Keter baru tu..


emph.. sempat lagi tu pegi guardian, teman kan member aq beli barang laaa..


ni la team raya aq, c-dent, heyguy (ala budak kutip limau kat bang bang boom tu), amy (G-String) n tunjuk bintang ler... huhuhu. Sorry yer.. primadona69 xder k..

Satu2 nyer anak sedara aq.. Mohamad Akhil Solihan katanyer.. (ni kat umah mertua abang aq)

cam terkejut plak si akhil ni.. gambar ni ambik masa kat umah nenek aq. time tu dak kecik ni tengah kepanasan..

wah.. raya2 ni masih sempat pegi Tesco lagik.. Tu la adik lelaki aq n my mum..

2 comments:

Indera said...

wah kat umah elan gitu.hohoho..

Tunjuk Bintang said...

xcuse yer indera. Pic kat atas ni xder kene mengena dengan umah elan. sila peka dengan keadaan sekeliling. jangan main hembus jer.. balik dari Rusia xkan semua benda dah lupa! huhuhu..