CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 1, 2009

:: KENAPA BOLEH JADI BEGINI ::

Salam sayang kat semua pembaca n follower setia blog aq ni. Dah hampir seminggu rasanya dok perhati n baca blog orang jer. sedang blog aq ni x update2. hehehe...


ni nak citer pasal pasukan bola sepak yang gah satu ketika dulu. ala The Red tu, captain dia Steven Gerrard, tau x? ala Liverpool la... aq x berapa suka team ni coz carlsberg yg sponsor kan. kalau wat sorak2 jer ok la tu. boss aq giler betol dengan team ni. kalau boleh setiap perlawanan nak pergi ke Anfield. tapi setahun tu memang ader la pergi kesana... gambar2 dengan pemain team tu saksi dia kat sana. siap berpeluk2 lagi... uh sajer je tayang kat aq ni yang x berapa suka Liverpool. banyak duit tu pergi la wat umrah ker, haji ker? kan elok... maaf ye boss..

hari tu lawan dengan Sunderland team yang x berapa hebat boleh kalah 0-1 sebab ader bola pantai tetiba jer kat depan gawang. pergh.. ingat ni bola pantai ke apa? lawan team hebat Manchester United menang besar plak 2-0. hari ni lawan dengan Fulham leh bodoh2 je kena ayam2 kan 3-1. pergh... memang sengal. Langsung x konsisten team ni. Team kuat leh menang, team lauk boleh kena lauk2an. huhuu.... Minta maaf ye kat peminat fanatik Liverpool. ader yang kena ganyang aq ni karang nak xcited sangat... so bagi peminat2 fanatik tu banyak la bagi sokongan kepada team kesayangan anda itu. yang penting aq ni x sokong mana2, tapi sape yang lawan aq akan pilih team yang kuat jer untuk disokong. huhuhuhu....



12 comments:

tengku_fir21 said...

huhu
yehyeh
goal2...



*singgah ler ke blog..

zain_azuan said...

yang aq siap beli baju libepol beratos... tapi hampeh sangat... aq kucewa..... macam nak berpaling tadah jerk.....

Tunjuk Bintang said...

tengku fir21:
aq selalu singgah kat blog ko. same2 la meriahkan blog aq n blog kamu juga dengan tandangan.. hehe..

Tunjuk Bintang said...

zain azuan:
empoh.. buang je la baju yang beratus tu. x guna kan kalau beratus habis tapi macam si*l performence they all. baik berhabis kat hamsters ko yang beranak 6 tu.. huhuhuhu...

secangkir madu merah said...

akak ni dah bertahun hidup dikelilingi dgn orang2 yg gila bola.. pantang je kat tv astro tu ada lawan bola atau kat stadium ada lawan bola... selalu kena beri laluan pada diowrang.. aku kena mengalah w/pun kengkadang makan hati ..huhuhu...

Primadona69 said...

ala..
en halim tu..
yok2 jek lebih..
padahal...
aku x penah tgok dia main bola sekali pun...
sesuatu sgts..
ahahhaha

Tunjuk Bintang said...

SMM:
daripada makan hati baik bukak peti sejuk pilih jer buah apa yang nak makan. apple ker? kalau rasa nak baham ayam n ikan boleh gak. huhuhuhu.. mereka memang gila bola, makan bola dan tido bola. huhuhuu....

Tunjuk Bintang said...

Primadona69:
aq pernah tengok dia main bola ngan dak kejar, tapi x sampai 10 minit dah keluar. huhuhuhu.. kelakar sesangat dia main. x kuar peluh pon. kui..kui...

Afzainizam said...

Salam dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Liverpool....Manchester United

Sejak tak ade si budak cacat Ronaldo aku rasa MU tak meriah lah...

Tapi aku pasti tak ketinggalan jika ada perlawanan antara club best cam Inter Milan AC Real Madrid Barcelona Manchester

Dan aku suka tengok aksi Zidane Beckham Ronaldinho Ribery Kaka Ronaldo...

dok lelepak kat kedai mamak minum teh secawan... dok mengadap skrin beso... best lah....

Thanks comment kat blog aku... nasibbaik lah tak kena hayun kayu balak kat kepala... betul gak siang hari dok melalak... isssshh ngeri plak bila fikirkan...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:
tau xper.. kalau kena hambat lagi terok. nasib la jiran tetangga taukey tu ok, kalau x hayun la kepala hang tu...

anaklaut said...

salam...

pasukan Liverpool tu...

tq singgah anaklaut..:))

ai@reel said...

dari dulu memang minat sangat MU dan Leverpool cuma sekarg ni kurang sikit kat MU sebab ramai yang bagus2 dah kurang.uhuhuhhuhu