CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 25, 2009

:: MY BUNNY ::

Salam kembali ke blog TunjukBintang. Nak share pic my new bunny. so cute... sepasang arnab putih gebu. Akhirnya niat untuk memiliki sepasang arnab tercapai gak. maybe pass ni nak beli yang lain color plak. zain_azuan xnak tukar.. xper....

My Bunny kat dalam cage yang baru di siapkan segala peralatannya


so cute... comei nyer...

releks2 jerk... pass kena syampu. emmm.. wangi


==================================

Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadang2 ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mau pergi
Bisa hati kau ada dicuri

Please... Please... Please...
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar bukan untuk curangimu,

Please... Please... Please...
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang bawa yang kau pesan
Diriku untukmu…

Semua tahu kucintamu
Semua tahu kau milikku
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

==================================



p/s: plz..plz.. kamu jangan nakal

20 comments:

cik zatil said...

anda mempunyai hobi memelihara binatang..

anda sungguh penyayang incik tunjuk bintang.. hehehehe

kip it up! slm pknln..

Tunjuk Bintang said...

emph... suka kat pets.. so cute, aq der gak hamster yang cute miut tu. salam perkenalan gak...

Tunjuk Bintang said...

emph... suka kat pets.. so cute, aq der gak hamster yang cute miut tu. salam perkenalan gak...

secangkir madu merah said...

dua ekor rabbit mu iteww memang comel.. akak suka..
tapi menyampah dgr lagu tuh...
plz plz kamu jangan nakal..
ish menci menci..
tak sesuai...

secangkir madu merah said...

apa nama rabbit2 tu?
mesti sepasang ni kan?
tak lama lagi beranak pinaklah ni..
lepas tu boleh lah buat bisnes jual arnab lak, heheheee...

Primadona69 said...

aiyoo..
lps hamster..iakn guppy...
pastu..rabbit plak ko bela..
umah ko tu..
zoo ker?
hahahahha

Tunjuk Bintang said...

SMM:
hahahahahha....

Tunjuk Bintang said...

SMM:
setakat ni belum ader nama lagi, kalau SMM ada nama yang sesuai ok gak. yup.. sepasang...

Tunjuk Bintang said...

primadona69:
ahha.. bukan zoo la. minat nak wat camner kan. nasib la duduk dengan adik beradik, kalau dengan kawan2 x ke aq dah kena balun. maybe bln depan aq nak beli budgie plak...

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Emmm ada Rabbit lah.... Comel nya... Best gak tengok hobby ko tu... macam macam ade ade guppy ade rabbit... jangan jadi macam logo rabbit playboy dah lah...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:
mana ada playboy...

e. indah said...

sekarang arnab ye pulak ...hahhha ...


gudLuck jaga pet suma ne..jaga elok2...

Tunjuk Bintang said...

mesti la... walaupon penat balik kejer. tapi tetap kena jaga they all gak..

Tunjuk Bintang said...
This comment has been removed by the author.
setiakasih said...

arnab mengisi kekosongan hati yang mahu bermanja...

Tunjuk Bintang said...

setia kasih:
benar katamu, sape lah aq untuk merisik khabar... arnabku sahajalah tempat bermanja

zain_azuan said...

adesh.. aq x jadi nak beli arnab wat masa terdkat nie.. komitment tinggi woo... kene pk panjang.... ag pown skang nie ngah uruskan budgiie aq dulu... pas dah ok baru ler pk fasal arnab plak... huhuhu

Tunjuk Bintang said...

ala nok.. ko ambik jer arnab kat umah aq tu... aq pon malas nak bela yang sama jenis je ni... putih mata aq tengok. tapi tunggu la lama sikit..

Tengkolok Hitam said...

ak dlu ada bela arnab gak, 2 ekor.. tp last2 mls nak jaga, bg org.. ntah ntah skrg ni da jd daging sate kot..

zain_azuan said...

aq dah beli dah bunny nie.. huhu.. x sabau nak jadi besan ngan ko nanti...