CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 13, 2010

:: DOA UNTUK A.AZLIN ::

SEMOGA KAMU SELAMAT DAN
KEMBALI NORMAL SEPERTI SELALU
AMIN...


sekadar gambar hiasan


Salam ramadhan kepada pembaca blog TB ni, terima kasih juga kepada pembaca setia seperti SMM, Afzainizam, FaizalSulaiman dll. hope anda terus x jemu bertandang ke blog penuh emosi ini.

semalam masa sahur, just makan maggie jer, x tahu la kenapa mesti dengan maggie. huhuuhuhu.. dalam tiba nak bersahur tu, dapat khidmat pesanan ringkas dari A.Azlin. katanya lagi 4 jam dia akan masuk ke bilik pembedahan. tetiba maggie yang sedap tu jadi cam x sedap plak. tabi tetap habis ye..
\
berbalik pada A.Azlin. hopefully dia selamat menjalani pembedahan tersebut. semoga selepas ini kamu menjadi manusia yang kuat dan tabah melalui hari2 yang penuh liku ini. tadi sebelum berbuka sempat berbalas msg dengan dia. ingat nak pergi lawat esok tapi esok i plak kerja. so kena pergi hari senin la.. emph.. xper la. pergi sorang jer.. tunggu i datang ok.


+++++++++++++++++

Tak ada manusia
Yang terlahir sempurna
Jangan kau sesali
Segala yang telah terjadi

Kita pasti pernah
Dapatkan cubaan yang berat
Seakan hidup ini
Tak ada ertinya lagi

Syukuri apa yang ada
Hidup adalah anugerah
Tetap jalani hidup ini
Melakukan yang terbaik

Tuhan pasti kan menunjukkan
Kebesaran dan kuasanya
Bagi hambanya yang sabar
Dan tak kenal Putus asa

+++++++++++++++++

10 comments:

FaizalSulaiman said...

semoga kawan anda selamat hendaknya. Amin!

Tunjuk Bintang said...

begitu juga dengan aq yang penuh pengharapan.

tadi petang dapat sms dari dia, so aq tahu lah dia dah selamat operation..

secangkir madu merah said...

salam TB,

semoga azlin kembali sehat...mungkin dia seorang sahabat yg istimewa buat TB....

semoga TB rajin rajin berpuasa dan menambahkan dgn amalan2 lain...ramadhan dtg sekali dlm setahun, jgn sia2kan bulan yg byk Allah tawarkan bonus utk kita...

jangan suka makan meggi byk sgt dik...

Tunjuk Bintang said...

hehehhe...
maggie masak 2 minit jerk..
kalau nak makan sedap kena masak nasi, siang ikan, potong sayur, basuh kuali dll.

banyak masa nak masak..
hehehehehhehe. hidup bujang SMM katanya..

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

eeeemmm tak susah pun nak lawat ko ni.. tekan2 aje butang komputer ni..

Apapun jangan makan magie selalu...
dan kami doakan Azlin ni kembali normal selepas pembedahan... amin... kita berusaha tuhan yang tentukan

Tunjuk Bintang said...

afzainizam..
ok la.. aq dah x sahur maggie lagi.

semalam aq sahur dengan mee hoon goreng + star fruit juice. ok x?

esok nak lawat A.Azlin kat spital..
hope dia semakin ok..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

eeeemmm camner azlin ko tu dah ok ke.... yup kami mendoakan nya sentiasa...

aku plak makan maggie tamyam masa bersahur bukan ape teringin plak... tapi bila siang mak oiiii lapau nya.... nasib baik sempat azan magrib berbuka tau...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam..
baru ko tau perot bertomyam bila siang2 buta.. tu la.. nasib berbuka slps azan maghrib. klu azan asar camner?

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

aku baru aje turun JB semalam sesaja jalan-jalan cuci mata time posa.... nak cari bahan buka tapi balik jam plak jalan.... aku gi hutan bandar makan westen food murah lah kat sana tu RM 5.00 aje dah kenyang

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama ko tak update blog ye... aku pun agak sibuk sesejak kebelakangan ni... eeeeemmmm masa membataskan aku untuk berbloging lahhh