CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 12, 2009

:: KHAS BUAT JOB SEEKERS ::

JAWATAN KOSONG


1. Environmental Engineer

  • mempunyai degree dalam kejuruteraan awan (major environment)
  • mempunyai pengalaman dalam membuat EIA
  • mahir bertutur dan menulis dalam English dan Bahasa Melayu
  • mahir dalam pengendalian perisian komputer
  • boleh bekerja independently dan lebih masa
  • mempunyai lesen (kereta/motor) yang sah
2. pegawai perancangan bandar
  • mempunyai degree dalam perancangan bandar
  • mahir bertutur dan menulis dalam English dan Bahasa Melayu
  • mahir dalam pengendalian perisian komputer
  • boleh bekerja independently dan lebih masa
  • mempunyai lesen (kereta/motor) yang sah
3. pekerja am
4. pencuci
5. juruwang



p/s: jika berminat sila tinggalkan email anda di ruang komen. Office area JB

12 comments:

ai@reel said...

lesen motor je ada yg lain xde ok x?ahahahah

thanks kerana singgah di blog saya

Tunjuk Bintang said...

ok la tu...

zain_azuan said...

adesh... kalau nak benti keje leh x?.....

secangkir madu merah said...

hai dah jadi agensi cari kerja lak?

secangkir madu merah said...

nak tambah sikit lagi...tak lama lagi jadi agensi mencari jodoh lak...

Tunjuk Bintang said...

zain azuan:
ok jerk.. bukan aq yang bayar gaji ko. hahahahhaha... leh la ko jaga projeck mega kita. uhui..

Tunjuk Bintang said...

SMM:
sajer jer promote kat member2 yang tengah cari kerja. tolong menolong...

Tunjuk Bintang said...

SMM:
alamak.. bab2 jari jodoh ni memang xleh blah ni.

bapak2 ibu2, siapa yang punya anak bilang aq, aq yang yang tengah malu, sama teman2ku kerna cuma diriku, yang x laku2...

Afzainizam said...

aku tak ade ijazah ke atau degree tapi aku lesen motot tu pun aku ade lesen agung aje...

minat tu mmg mendalam beb nak jadi seorang perancang bandar.... aku klu dapat aku nak komuter kat JB ni nak elak kan kesesakkan...

alah aku berangan aje.... sape lah aku nak mintak kerja beso tu... isssshhh aku rasa klu aku tunjuk kan aje sijil aku terus je kena reject isssshhh... sapolah aku ni

Tunjuk Bintang said...

ishk.. jangan mengalah bro. apalah.. bersyukur dengan apa yang ada. qada n qadar ditentukan ilahi... cubalah yerk.. ceh.. ko kan dah ader bisness.. jadi bos lagik..

Primadona69 said...

peliknya...
en halim bayar ko..
wat advertise kat blog ni palk ker?
hahhahaha

Tunjuk Bintang said...

sajer jerk...
en.halim kan my boss..
bagi free jerk..
x oayah bayor