CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 5, 2009

:: zzZZzZZZzzz ::


ngantuk nyer....


seriously, minggu ni memang penat gedabak, banyak perkara nak terkejar2. kepala dah berat giler.. senoning dah ni. cuma x nampak burung terbang keliling jerk.. coz sume dah masuk dalam sangkar zain. hahaha.. lawak ker? aq tengah mengantuk ni!

walaupun penat camner pon, tanggjawab kat anak2 angkat aq xkan terabai. baby2 yang semakin membesar, so cute sesangat. My new family.. ni la yang wat aq x tido hari ni. tercari2 bas yang bersusun kat bus station larkin tu. katanya dia naik bus express. huhuhuhu... jauh tu perjalanan, 8 jam dari kedah mai Johor. uhuks..


30 comments:

aien~s corner said...

t dh siap sume, relax la k =)

FaizalSulaiman said...

baik betul bapak angkat neh.ehehehe

bujang bakal senang said...

mmg bertnggjwb ni.

Tunjuk Bintang said...

ains_corner:
uh.. ni terus masuk kejer. balik kol 3am. pergh.. lepak giler!

Tunjuk Bintang said...

faizalsulaiman:
of coz la baik..

Tunjuk Bintang said...

bujang bakal senang:
memang.. memang.. x tau nak cakap per..

zain_azuan said...

hahaha... tu maknanya tanggungjawab... kan ko yang pilih....

tengku_fir21 said...

amik masa untuk relaks
respon pada persekitaran anda

Afzainizam said...

Datang dan pergi
Segala menanti
Menentukan arah
Meragut kerinduan
Hanyalah satu lagi
Masih bersembunyi
Kenyataan yang tidak dapat dilihat
Ia tidak akan dapat kau lihat

Warnanya serupa
Namun ianya tidak sekata
Sememang banyak bezanya
Itu yang diperlukan
Mengheret ke dasar lautan
Api atau pun syurga

Di kala tidur yang semakin tak lena
Memisahkan semangat kita yang membara
Bermimpikan indah bila di capai ia tiada
Betapalah sukar menentukannya

Melihat hitam belum tahu di mana lubuknya
Siang dan malam bezanya
Sekali pandang mana tahu di sana ada bencana
Banyak lagi kisahnya

Melihat hitam belum tahu di mana lubuknya
Siang dan malam bezanya
Sekali pandang mana tahu di sana ada bencana
Banyak lagi kisahnya

Berikan jalan menuju pulau harapan

Selamat rest selamat berehat selamat Tidur.....

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.

Terima kasih mengunjunggi blog kami….. datang lagi ye

Tunjuk Bintang said...

zain_azuan;
iya lor... tadi balik kejer pon take time bersihkan GP, cian dia still takut dengan aq. twit.. twit...

Tunjuk Bintang said...

engku_fird21:
cam 3r plak rasanyer. hehehe...

Tunjuk Bintang said...

afzainizam:
emph.. tq, nanti aq releks la. esok senin aq nak rest banyak2...

secangkir madu merah said...

penat? berehatlah.. rehat badan dan minda...

secangkir madu merah said...

kamu memang bapak angkat yg bertanggungjawab, anak2 angkat ko tu hamster dgn ikan kan? bela anak orang pun elok jugak...

secangkir madu merah said...

siapa yg dicari2 kat bas station larkin tu? dari jauh nampaknya..

zain_azuan said...

hahahha.. sok dapat ler ko tidoq puas2 yer... aq plak yang berjaga... nie nak bela ikan arowana plak... x sabau rasanya....

Tunjuk Bintang said...

SMM:
memang penat. hari ni baru dapat rehat sikit lor coz esok masuk kejer lewat sikit.

Tunjuk Bintang said...

SMM:
untuk pengetahuan SMM, anak angkat bintang adalah 6 jenis hamster, bunny, guinea pig dan ikan, x lama lagi burung plak...

Tunjuk Bintang said...

zain azuan:
lebih baik kau bela ikan joss jerk...
hjahahhahahahahah

Primadona69 said...

bapak angkat atau bapak ayam?
anak angkat atau anak ikan?
bolehkah ikan dan ayam bersama?
hahahahah

zain_azuan said...

dari ikan jos beter aq bela bapak ikan.. ader gak hasilnya nanti.....haahahahhahaha

zain_azuan said...

lepas nie kene keje keas yer.... haiwan peliharaan dah makin banyak.. nak mickey mouse ag,,.. nie dah dapat buwong pipit kan.. haa... jage menatang tu bek2 yer..... aq tengok pown teruje gak tadi.. macam nak bele gak.. ahaks....

Tunjuk Bintang said...

primadona69:
ko ingat aq ni dok kat pasar, jual ayam n ikan. amboi2...

Tunjuk Bintang said...

zainazuan:
bapak ikan makan orang... hahahhahaha...

Tunjuk Bintang said...
This comment has been removed by the author.
Tunjuk Bintang said...

zainazuan:
sudah2 la yerk.. nanti budgie ko tu nak letak kat mana? nanti ader yang mati melalak la plak.. uhui... sudah2 la yerk...

zain_azuan said...

oiyo... makan orang ker?.. attotnyer... tapi pewot kita penoh wooo.... hehehehe

zain_azuan said...

ala... aq akan letak mereka bersama ler... mang ciut ler.. rugi belikan tok ko je tadi.. kalau aq tau beli utk aku sekali.. hahahaha... bio la umah aq tu jadi mini zoo plak.. ahaks

zain_azuan said...

bosan aq post komen kat n3 nie... wat baru le .....

Tunjuk Bintang said...

zain_azuan:
perut penuh muntahla balik.. kui..kui..

amboi.. sekarang nak mengalahkan tauke nampak?

sabo ler bro.. ko pon nampak kan betapa mengantuk tahap babing aq setiap hari. aq charge bateri 2 hari ni. badan ni pon dah berat, kepala cam berpinar2 jerk.. hidung dah lain macam, tekak memang dah xleh blah.. malam tadi lagi ader jerebu lagik. nasib la customer aq x pengsan. aq yang kat bawah kalau boleh nak kuar lari jauh2 tapi they alls tu selagi visel x tiup memang xnak keluar.. pelik aq, walaupon keadaan dah cam si*l time tu..